WOONTHEATER

SuuS! Interieuren is officieel partner van het Wijks woontheater en werkt dan ook regelmatig vanuit deze sfeervolle, inspirerende showroom en woonwinkel in het gezellige historische hart van Wijk bij Duurstede (provincie Utrecht).

Het Woontheater is een nieuw retail concept. Een combinatie van winkel, showroom, horecagelegenheid én Experience Center. Een plek waar je alles op het gebied van wonen kunt zien en uitproberen. Het Wijks Woontheater is een co-creatie van ondernemers, consumenten, fabrikanten en (inter)nationale merken.

Regelmatig zijn er interessante evenementen over wonen en lifestyle in het Woontheater: workshops, informatiebijeenkomsten over een bepaald woonthema, lezingen en leuke voorstellingen.

Voor al je vragen over wonen is er een expert aanwezig die ze kan beantwoorden en je vakkundig kan adviseren en ondersteunen bij je keuze.

Maar bovenal is het natuurlijk leuk om leuke spullen voor je huis te scoren. Alles wat er staat is te koop. Dus of je nu voor een nieuwe vloer komt, of gewoon een leuk cadeautje zoekt, je vindt het bij het Wijks Woontheater.

Ook voor een kop koffie, thee, een broodje of iets lekkers ben je van harte welkom! We ontmoeten je graag aan onze stijlvolle keukenbar of aan één van de gezellige tafels.

Vergaderen in het Woontheater
Wist je dat je het Wijks Woontheater heel goed als vergaderlocatie en voor andere bijeenkomsten kunt gebruiken? In de ruime zaal zijn zo’n 75 zitplekken en ongeveer 200 sta-plaatsen beschikbaar. Op het wandgrote beamer scherm van 550 x 250 cm is je presentatie voor iedereen goed te zien.

Ook netwerken met een hapje en een drankje is effectief in het Woontheater. In samenwerking met de locale horeca verzorgen wij de catering, van koffie en thee met iets lekkers, tot borrelhap met drankjes met eventueel aansluitend een maaltijd.

Kom dus gauw een kijkje nemen bij het Woontheater op het gezellige plein aan de Markt 9 in Wijk bij Duurstede. Je vindt hier tevens tal van andere leuke winkeltjes en bovendien kun je heerijk neerstrijken op de vele terrassen in de sfeervolle winkelstraatjes of op het grote plein.

Het woontheater is geopend van dinsdag tot en met zaterdag en regelmatig ook op zondag. Kijk op de website van het woontheater voor actuele informatie over de openingstijden.

Kom gezellig langs!

Het Wijks Woontheater
Markt 9
3961 BC Wijk bij Duurstede (provincie Utrecht)
Telefoon: 0343-750 210
Bezoek de website van het WijksWoontheater
Volg het WijksWoontheater op facebook

Copyright © 2024 SuuS! Interieuren - Susan Schijff · Theme by 17th Avenue

Copyright © 2024 · Ivy on Genesis Framework · WordPress · Log in