REALISATIE FASE

Ben je op zoek naar een betrouwbare aannemer of een anders specialist voor de uitvoering van jouw project?

Ook voor bouwkundig advies, een raming van de bouwkosten of voor de totale bouwbegeleiding van jouw project kun je bij ons terecht.

.

Bouwkundig advies

Voor de uitvoering van een project maakt Suus gebruik van een uitgebreid netwerk van vakmensen. Dit zijn specialisten op elk gebied. Met in het bijzonder een grote mate van kwaliteit, betrouwbaarheid en creativiteit. Uitdagingen zien in plaats van moeilijkheden. Meedenken met de opdrachtgever. Prettig in de omgang. Voor een fijne, duurzame samenwerking.

Een vast team van aannemers, timmermannen, elektriciens, loodgieters, schilders, stukadoren, interieur bouwers en meubelmakers staat tot jouw beschikking. Of het nu gaat om een enkele opdracht of als onderdeel van een totaalproject.

En mocht je zelf geen tijd of zin hebben om jouw project te begeleiden, dan nemen wij dit graag uit handen voor jou. Zo hoef jij nergens meer naar om te kijken, net zo gemakkelijk!

De tarieven van derden zijn op aanvraag.

Heb je zelf geen zin om te woonshoppen? Kies voor het gemak en besteed het uit of laat ons alvast een selectie maken. Dat scheelt jou tijd én energie

.

Inkopen

SuuS! helpt jou graag bij jouw zoektocht en begeleidt jou bij al jouw aankopen.
Dit kan bijvoorbeeld gaan om een adreslijst met speciaal voor jou geselecteerde woonwinkels.
Een andere mogelijkheid is dat jij samen met SuuS! een aantal woonwinkels gaat bezoeken. Winkels die passen bij jouw stijl en bij jouw budget. Doordat SuuS! van te voren een route uit stippelt, scheelt dat jou een hoop tijd.

Ook een bezoek aan de grote inkoopcentra behoort tot de mogelijkheden. Hierdoor profiteer jij ook nog eens mee van flinke inkoopkortingen.

Meer weten?
Bel Suus op 06-27876533

Copyright © 2024 SuuS! Interieuren - Susan Schijff · Theme by 17th Avenue

Copyright © 2024 · Ivy on Genesis Framework · WordPress · Log in