ONTWERP FASE

Vind jij het ook zo moeilijk voor te stellen welk effect een bepaalde keuze heeft op jouw interieur?

Nog vóór aanvang van de verbouwing brengen wij al jouw woonideeën in beeld, zodat jij tijdig en met een gerust hart de juiste beslissingen kunt nemen.

Wat kunnen wij zoal voor jou ontwerpen?

  • Woning plattegronden
  • Lichtplannen
  • 3D-visualisaties & animaties
  • Maatwerk kastenontwerp
  • Keukenontwerp
  • Badkamerontwerp

Na het conceptontwerp volgen er meerdere ontwerprondes waarbij de benodigde aanpassingen worden verwerkt in het definitieve ontwerp. Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent!

Een totaal interieurontwerp kan ingrijpend zijn. Daarom worden er eerst een paar conceptontwerpen aan jou gepresenteerd. Alle voors en tegens van deze concepten worden besproken waarna de aanpassingen en aanvullende wensen verwerkt worden in een definitief ontwerp. Op deze manier sluit het ontwerp altijd goed aan bij jouw wensen.

Plattegrond

Suus denkt graag met je mee en maakt voor jou meerdere voorstellen voor de indeling en meubelopstelling op plattegrond (2D). Alle voorkomende aanpassingen worden in het ontwerp meegenomen zoals een nieuwe keuken, het verplaatsen van deuren en wanden, een aanbouw, een dakkapel, maatwerken kastenwanden, etc.

Lichtplan

Een goed lichtplan is essentieel. Met de juiste verlichting, in de juiste lichtkleur en op de juiste plaats kunnen veel interieur vraagstukken worden opgelost.

SuuS! adviseert en ontwerpt een lichtplan op maat voor jou. Dit lichtplan omvat een plattegrond van de ruimte met hierop aangegeven de voorgestelde lichtpunten. Te samen met het schakelschema vormt dit een handige tool voor de aannemer. Hiernaast ontvang je een voorstel voor armaturen die passen bij jouw woonstijl.

Een lichtplan heb je al vanaf € 780,00. Een mondeling lichtadvies aan huis heb je al vanaf € 165,00

Meer weten? Bel Suus op 06-27876533 of stuur een mail

3D-visuals Animaties

Wil je van te voren zien hoe alle ideeën uitpakken?
Animaties en fotorealistische beelden maken het mogelijk om voor aanvang van een project alvast door jouw toekomstige interieur te lopen en te kijken. Jouw woonwensen en alle nieuwe komen helemaal tot leven waardoor je gelijk kunt zien of deze aan jouw verwachtingen voldoen.

Een uitbouw aan de voor- of achterkant? Een extra dakkapel? Het vergroten of verkleinen van een ruimte?

Suus verzorgt 3D-visualisaties & animaties van elk idee, elke vernieuwing en elke aanpassing in jouw interieur.

Ontwerp maatwerk

Wij komen met creatieve ideeën en oplossingen voor bijvoorbeeld een kamer-ensuite, boekenkast, garderobe kasten, openhaard wand met tv, trapkasten, complete kastenwanden, tafels op maat, etc. Naast het ontwerp, adviseren wij jou graag over het kleur- en materiaalgebruik.

In samenwerking met vakkundige interieurbouwers en meubelmakers kunnen wij er tevens voor zorgen dat de ontwerpen tot in detail voor jou worden uitgewerkt.

Keuken – Badkamer

Wil je een keuken- of badkamerontwerp dat nét even anders is dan anders?
Suus denkt out-of-the-box en laat jou met passie en plezier verrassende ontwerpen zien. De keuken is tegenwoordig vaak een open ruimte. In tegenstelling tot de meeste keukenleveranciers, nemen wij de gehele ruimte mee in het advies en het ontwerp. Op deze manier sluit de keuken perfect aan bij de rest van jouw interieur en ontstaat er rust en harmonie.

Vragen?

Bel of mail gerust voor een GRATIS INTAKE GESPREK bij jou thuis.
Suus komt vrijblijvend bij jou langs voor een kennismakingsgesprek. We bekijken de ruimte(s) en bespreken jouw woonwensen om te zien op welke manier wij jou het beste kunnen helpen. Hierna ontvang je een voorstel op maat met de verschillende mogelijkheden en de bijbehorende kosten. Je bepaalt zelf of, en zo ja, van welke mogelijkheden je gebruik wilt maken. Net zo gemakkelijk! Dus bel Suus op 06-27876533 of stuur een mail

Copyright © 2024 SuuS! Interieuren - Susan Schijff · Theme by 17th Avenue

Copyright © 2024 · Ivy on Genesis Framework · WordPress · Log in